Політика конфіденціальності

компанії POGODIN ACADEMY™ (редакція дійсна з 01.08.2020)

Ми відповідально ставимося до обробки та зберігання персональної інформації споживачів послуг компанії POGODIN ACADEMY, а також відвідувачів сайту.

Персональна інформація – будь-яка інформація про особу, яка дозволяє прямо чи опосередковано ідентифікувати цю особу, включаючи її персональні дані, у розумінні законодавства про захист персональних даних. Ця Політика конфіденційності містить опис різновидів персональної інформації, які ми отримуємо від користувачів наших сайтів (зокрема мобільної версії сайту) та клієнтів компанії “POGODIN ACADEMY”. Крім того, у цьому документі ми детально описуємо цілі, способи та методи збирання та обробки вашої персональної інформації.

ЗМІСТ

Яку інформацію ми збираємо та навіщо

Метод та місце обробки персональної інформації

Поширення інформації

Захист персональної інформації

Доступ до інформації

Cookie-файли, веб-маяки та інші технології

Реклама, спрямована на споживача

Посилання на інші сайти

Інші онлайн-послуги “POGODIN ACADEMY”

Внесення змін до Політики конфіденційності

Правова інформація

Наші контакти

1. ЯКУ ІНФОРМАЦІЮ МИ ЗБИРАЄМО І НАВІЩО

Інформація, яку ви надаєте нам

Компанія “POGODIN ACADEMY” збирає та обробляє наступну інформацію: ім’я, прізвище та по батькові користувача (клієнта), поштову адресу, адресу електронної пошти та телефон. Ми збираємо лише ті дані, які ви надаєте нам добровільно. Наприклад, ми можемо збирати персональну інформацію (дані вашого загальнодоступного профілю соціальної мережі) для того, щоб отримати від вас відгук про наші послуги, або ми запитуємо інформацію про ваше місцезнаходження для реєстрації на сайті, з метою надання послуг або участі в акціях. Ви маєте право не надавати нам цю інформацію, але в цьому випадку наш сайт та сервіси можуть працювати неправильно або ж частина їхнього функціоналу виявиться недоступною.

Крім того, коли ви відвідуєте наш сайт, ми можемо отримувати певну інформацію про вас автоматично. Така інформація може включати: вашу IP-адресу, відомості про операційну систему вашого комп’ютера/мобільного пристрою і тип браузера, тип вашого пристрою, унікальний ідентифікатор пристрою (UDID) або ідентифікатор мобільного обладнання (MEID) вашого мобільного пристрою, адресу сайту, на якому було розміщено посилання про нас та інформацію про сторінки, які ви відвідали на нашому веб-сайті. Ми можемо використовувати вказану інформацію для управління, технічного обслуговування та налаштування нашого веб-сайту та сервісів. У цій Політиці конфіденційності ми також надаємо додаткову інформацію про те, як ми використовуємо файли cookie.

Мобільні пристрої та інформація про місцезнаходження

Мобільна версія нашого сайту, за вашою окремою згодою, може отримувати інформацію про точне місцезнаходження мобільного пристрою, використовуючи технології GPS, Wi-Fi, Bluetooth або враховуючи відстань до найближчої базової станції мобільного зв’язку. Компанія “POGODIN ACADEMY” використовує цю інформацію для надання послуг, залежно від вашого місцезнаходження, наприклад для визначення спеціальних пропозицій для мешканців вашого регіону, які можуть бути вам цікавими, або для персоналізації вашої взаємодії з компанією “POGODIN ACADEMY”.

Ви завжди можете відкликати згоду на визначення вашого місцезнаходження, яке ви надали, відключивши збір даних про місцезнаходження в налаштуваннях вашого пристрою або браузера. Якщо ви бажаєте вимкнути послугу розташування на вашому мобільному пристрої, радимо звернутися до постачальника послуг мобільного зв’язку або виробника мобільного пристрою. Якщо ви бажаєте, щоб ми видалили інформацію про ваше місцезнаходження, будь ласка, надішліть нам лист за адресою, вказаною в останньому розділі цієї Політики. Зверніть увагу, що після видалення вказаних даних деякі сервіси можуть працювати неправильно.

2. МЕТОД І МІСЦЕ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ

Метод обробки

Обробка персональної інформації здійснюється з використанням комп’ютерів та (або) засобів автоматизації відповідно до процедур та методів, які відповідають цілям збору даних.

У деяких випадках персональна інформація, що збирається, може бути доступна певним категоріям відповідальних осіб компанії “POGODIN ACADEMY” (Оператор даних), пов’язаних із забезпеченням функціонування сайту (таким як адміністрація, відділ продажу, відділ маркетингу, кол-центр, юридичний відділ, системні адміністратори) , або стороннім організаціям (таким як сторонні постачальники технічних послуг, поштові організації, постачальники послуг хостингу, компанії-постачальники інформаційних технологій, служби зв’язку), яким ми доручаємо, у разі потреби, виконувати функції Оброблювача даних. Ви можете додатково запросити перелік зазначених осіб.

Місце обробки даних

Дані обробляються в операційних цілях компанії POGODIN ACADEMY та в інших місцях, де знаходяться сторони, що займаються їх обробкою. За додатковою інформацією слід звертатися до нас (оператора даних та власника бази даних).

3. ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ

З метою надання послуг, ваша персональна інформація може бути використана та оброблена всередині компанії POGODIN ACADEMY. Під компанією “POGODIN ACADEMY” розуміється Фізична особа-підприємець Погодін Ігор Олександрович (ІНН 2706324716). Будь-яке використання вашої персональної інформації всередині компанії “POGODIN ACADEMY” здійснюється відповідно до цієї Політики конфіденційності. Час від часу ми можемо надсилати вам повідомлення, що містять маркетингову та рекламну інформацію про наші продукти та послуги, акційні пропозиції тощо. вам їх спрямовувати.

POGODIN ACADEMY має право залучати інші компанії для надання послуг та організації рекламних кампаній. Ці компанії також можуть отримати доступ до частини вашої персональної інформації лише в тій частині, в якій це необхідно для надання послуг, при цьому вони не мають права використовувати її для будь-яких інших цілей.

POGODIN ACADEMY не продає, не передає та не повідомляє персональну інформацію своїх клієнтів та користувачів нашого сайту третім особам, які не входять до групи компаній “POGODIN ACADEMY”. Але, за вашою згодою, ми можемо іноді надсилати вам маркетингову інформацію від імені одного з наших партнерів про запропоновані товари та послуги, які можуть вас зацікавити. Ми також можемо запитати, чи бажаєте ви отримувати маркетингові матеріали наших бізнес-партнерів. Якщо ви погодитеся на отримання розсилки, ми не будемо повідомляти вашу персональну інформацію цим партнерам, а надсилатимемо вам матеріали електронною поштою від імені цих партнерів.

“POGODIN ACADEMY” зберігає за собою право використовувати та повідомляти будь-яку інформацію про вас, у випадках, прямо встановлених законом чи іншим нормативно-правовим актом, з метою захисту цілісності наших сервісів, захисту наших прав або з метою сприяння правоохоронним органам у розслідуванні злочинів та забезпечення громадської безпеки.

4. ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ

Компанія “POGODIN ACADEMY” вживає всіх комерційних обґрунтованих заходів для запобігання несанкціонованому доступу до персональної інформації та даних, отриманих у процесі користування сайтом або послугами “POGODIN ACADEMY”. Ми прагнемо захищати ваші персональні дані, проте ми закликаємо вас вживати всіх доступних запобіжних заходів для захисту ваших персональних даних під час їх передачі. Для цього частіше змінюйте паролі, використовуйте комбінації літер та цифр, а також користуйтеся безпечним браузером.

Забезпечення інформаційної безпеки дітей

Веб-сайт не орієнтований на привернення уваги дітей та неповнолітніх. Компанія POGODIN ACADEMY навмисно не займається збором персональних даних дітей та осіб віком до 18 років, і не надсилає їм жодних запитів на надання персональної інформації.

5. ДОСТУП ДО ІНФОРМАЦІЇ

Ви повністю контролюєте всю персональну інформацію, яку надаєте нам. Ви маєте право в будь-який момент уточнити або змінити особисту інформацію, яку ми від вас отримали, або змінити налаштування отримання рекламної та маркетингової інформації від нас та наших партнерів. Ви маєте право в будь-який час попросити нас видалити всю зібрану про вас інформацію (право на забуття). Для цього надішліть нам повідомлення електронної пошти або листа за адресою, вказаною в останньому розділі цієї Політики.

6. COOKIE-ФАЙЛИ, ВЕБ-МАЯКИ ТА ІНШІ ТЕХНОЛОГІЇ

Веб-сайт збирає інформацію про вашу поведінку на сайті та відвідування сторінок сайту, з метою отримання статистики відвідувань та ефективності використання сайту, формування персонального підходу та адаптації наших сервісів до інтересів кожного користувача. Ми робимо це за допомогою різних технологій, одна з яких – cookie-файли. Це дані, які веб-сайт може надіслати вашому браузеру, і вони будуть збережені на вашому комп’ютері для подальшої ідентифікації його веб-сайтом.

Найчастіше cookie-файли використовуються для оцінки ефективності роботи веб-сайтів (наприклад, для вимірювання кількості відвідувачів та тривалості їх перебування на сайті), виявлення найбільш цікавих та відвідуваних тем та сторінок, а також для забезпечення зручності навігації та користування сайтом, без збору якої -або персональної інформації. Також cookie-файли можуть бути використані для формування персонального підходу на основі вже наявного досвіду взаємодії користувача з сайтом та його перевагами. З часом ця інформація дозволяє покращити користувальницький досвід.

Cookie-файли зазвичай ділять на сесійні та постійні. Сесійні cookie-файли допомагають ефективно переміщатися по веб-сайту, таким чином, що одного разу запитана в рамках сесії інформація вже не буде запрошена знову. Сесійні cookie-файли зберігаються у тимчасовій пам’яті та стираються із закриттям браузера. Постійні cookie-файли зберігають налаштування користувача для поточних і наступних візитів (наприклад, спрощують авторизацію на сайті – дозволяють запам’ятати облікові дані користувача). Вони зберігаються на жорсткому диску комп’ютера або на накопичувачі мобільного пристрою та активуються під час запуску браузера. Ми використовуємо постійні cookie-файли для збереження інформації, наприклад, про мову та країну користувача.

Якщо ви не бажаєте більше отримувати файли cookie або якщо ви хочете щоб вас інформували про отримання cookie, налаштуйте ваш веб-браузер. Однак, якщо ви відключите всі файли cookie, ви не зможете скористатися деякими сервісами та функціями сайту.

7. НАПРЯМОВАНА (ТАРГЕТОВАНА) РЕКЛАМА

Ми використовуємо файли cookie, Google Remarketing Tag, Facebook Pixel та інші рекламні технології для того, щоб надсилати вам рекламу відповідно до ваших індивідуальних інтересів та уподобань. Цей розділ нашої Політики конфіденційності надає додаткову інформацію щодо цього питання.

Ви можете бачити персоніфіковану рекламу POGODIN ACADEMY в мережі Інтернет, яка базується на ваших інтересах. Ці дані дають нам можливість настроїти звернення до користувача та клієнта з урахуванням його демографічних інтересів, а також використовувати контекстну рекламу та персоніфікувати пропозицію послуг. Ми використовуємо цю інформацію для відображення реклами, яка може вас зацікавити. Цей процес допомагає нам оцінювати ефективність маркетингових інструментів та рекламних кампаній. Ви можете відмовитися від відображення цільової реклами, відвідавши такі сайти:

www.aboutads.info/choices/

www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp/choices/

www.evidon.com/

Будь ласка, зверніть увагу, навіть якщо ви відключите цю опцію, ви, як і раніше, бачитимете рекламу в мережі Інтернет, проте вона не буде націлена на ваші індивідуальні інтереси.

8. ПОСИЛАННЯ НА ІНШІ САЙТИ

Якщо ви відвідуєте сторонні сайти, які не обслуговуються компанією “POGODIN ACADEMY”, переходячи за посиланнями, розміщеними на нашому сайті, вам необхідно ознайомитись з їхніми умовами конфіденційності та іншими принципами роботи. Ми не несемо відповідальності за політику конфіденційності та практику збору даних інших компаній, і будь-яка інформація, яку ви надаєте таким компаніям, збирається ними відповідно до їхньої політики конфіденційності.

9. ІНШІ САЙТИ ТА ОНЛАЙН-СЕРВІСИ

Всі сайти та онлайн-сервіси компанії “POGODIN ACADEMY”, підпорядковуються цій Політиці конфіденційності. Під час надання послуг компанія POGODIN ACADEMY зобов’язується суворо дотримуватися правил забезпечення конфіденційності, викладених у цій Політиці.

10. ВНЕСЕННЯ ЗМІН ДО ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Ми маємо право в будь-який час вносити зміни до цієї політики, розмістивши нову редакцію політики конфіденційності на цій сторінці. Ми наполегливо рекомендуємо часто перевіряти цю сторінку та дату внесення останніх змін, зазначену у верхній частині сторінки, щоб бути в курсі останніх змін.

У разі незгоди з будь-якими змінами, внесеними до політики, ви повинні припинити користуватися сайтом та послугами компанії “POGODIN ACADEMY” і можете вимагати, щоб ми видалили вашу персональну інформацію.

Ця політика конфіденційності поширюється на всю персональну інформацію користувачів сайту та клієнтів компанії “POGODIN ACADEMY”, яку ми маємо, незалежно від методу збору та способу її отримання.

11. ПРАВОВА ІНФОРМАЦІЯ

Ця Політика конфіденційності відповідає вимогам законодавства України про захист персональних даних, а також вимогам законодавства більшості країн СНД та містить докладні відомості про дані, що збираються, цілі, способи їх збору, обробки та використання.

Примітка для Користувачів РФ: ця Політика конфіденційності відповідає вимогам Федерального закону від 27.07.2006 р. №152-ФЗ «Про персональні дані».

Примітка для європейських Користувачів: ця Політика конфіденційності підготовлена ​​для виконання обов’язків, передбачених Загальним регламентом захисту даних (Регламент ЄС 2016/679 від 27 квітня 2016 р. або GDPR — General Data Protection Regulation).

12. НАШІ КОНТАКТИ

ФОП Погодін Ігор Олександрович

03150, Київ, вул. Ділова, 4, кв. 30

РНУКПН | ІПН 2706324716

тел. 38 (097) 597-06-57info@pogodin.academy

Яку програму обрати? Запитайте у нас!

Заповніть невелику форму і менеджер Pogodin Academy з радістю допоможе вам





    Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь з умовами Політики конфіденційності

    Наш офіс у Києві

    Дивитись на карті

    Зв’яжіться з нами зручним способом

    м. Київ, Новопечерський провулок, 3